Festivalul International de Muzica Usoara VOLARE

sept. 9th, 2015 | De | Categoria: Evenimente culturale, NOUTATI, Zile si Nopti

volaire

Festivalul VOLARE este un concurs de interpretare și creatie. Concursul îşi propune să încurajeze creaţia de cântece pentru copii şi să contribuie la descoperirea şi lansarea de tineri interpreţi de muzică uşoară, români şi străini.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: INTERPRETARE – patru categorii de vârstă : 6-8 ani, 9-11 ani, 12 – 14 ani, 15 – 18 ani, și CREATIE secțiunea pentru copii și secțiunea pentru adolescenți.

La sectiunea INTERPRETARE pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda premii ( locul I, II, III), mentiuni și premii speciale. Trofeul Internațional VOLARE se va acorda unui singur concurent indiferent de categoria de vârstă, care prin evolutia sa a reușit să se evidențieze în mod cu totul deosebit.

La sectiunea CREATIE se vor premia atât concurentii care prezinta melodia cât şi compozitorul și textierul cu premiile I, II, III, mențiune.

Informatii suplimentare se pot obtine la secretariatul festivalului – 0040 722481419 sau prin internet la adresa de email: festivalvolare@yahoo.com ; WEB: www.festivalvolare.ro

Comentariile sunt inchise.