Telegondola Piatra Neamt

Oferind o priveliste panoramica a orasului, telegondola face posibil transportul catre partiile de schi, dar si catre celalte puncte de atractie de pe muntele Cozla.  Fiind una dintre  cele mai spectaculoase realizari ale municipialitatii, telegondola se bucura inca de la lansare de un real interes din partea turistilor.

Telegondola porneste din zona garii, isi continua drumul pe deasupra centrului si a zonei  istorice a orasului pe un traseu de 2150 de metri si are sosirea pe platoul de pe muntele Cozla. Aici, in poiana  Trei Coline se deschide un punct de belvedere de 360 asupra municipiului si a intregii vaii a  Bistritei.

Calatoria dureaza 6 minute si se realizeaza cu cele 22 de gondole, fiecare gondola avand o capacitate de 8 persoane. Programul de functionare al telegondolei este de marti pana vineri intre orele 10.00 – 22.00.

Urmatoarele categorii de turisti beneficiaza de reducere la pretul unei calatorii cu telegondola:

•   Elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere daca sunt constituiti in grupuri de 30 de persoane sau mai multe.
•   Grupurile mai numeroase de 30 de persoane, care nu au carnet de elev sau legitimatie de student, vor primi reducere de 25% din costul calatoriei
•   Copiii sub 14 ani vor putea, de asemenea, cumpara un bilet la jumatate de pret, dar numai daca sunt insotiti de parinti.
•   Tot 50% este si reducerea acordata pensionarilor ale caror venituri lunare sunt sub 600 de lei.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.