TARE ca PIATRA ediţia a V-A

Tare ca Piatra” este numele concursului anual de Skateboarding ce se desfasoara la Piatra Neamt si care, anul acesta, a ajuns la a 5-a editie. Concursul reuneste skateri si pasionati ai acestui sport din toata tara. Anul acesta concursul a adunat sub denumirea „Tare ca Piatra” peste 100 de participanti, atat din Piatra Neamt, cat si din tara (Cluj, Brasov, Iasi etc).
Editia a V-a a concursului Tare ca Piatra va avea loc in perioada 17-18 Iulie. Anul 2010 va aduce noi categorii in cadru probei de SKATE :Trepte/Horse/Park/Sub 16 ani/Fete, dar si proba de Downhill, care va cuprinde tot 5 categorii : Sub 16 ani/Seniori/Master/HardTail/Fete. Proba de downhill se va desfasura pe un traseu montan de pe Cozla, amenajat de o echipa de bikeri dedicati. Transportul fiind asigurat gratuit de telegondola.
Proba de SKATE se va desfasura in doua locatii diferite, sambata in Skate Park-ul din Strandul Municipal, iar duminica la Turnul lui Stefan.
Toate acestea vor fii presarate cu o petrecere, sambata seara, cu artisti Funk/Live/Drum&Base, accesul fiind gratuit! De asemenea Duminica va avea loc si premierea castigatorilor.
Primaria Piatra Neamt este partener in acest proiect al tinerilor pasionati de skate-boarding.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.