CONCURS de BOARDERCROSS pe partia COZLA

UPDATE: DIN CAUZA VREMII NEFAVORABILE COMPETITIA DE B O A R D E R C R O S S PROGRAMATA PENTRU ACEST WEEK-END A FOST AMANATA. VOM REVENI CU DETALII IMEDIAT CE VA FI STABILITA O NOUA DATA DE DESFASURARE A CONCURSULUI.

Vineri, 21 ianuarie incepand cu ora 12:00 se va da startul primului eveniment organizat anul acesta pe partia Cozla si anume primul concurs de boardercross.
Sambata, distractia va continua incepand cu orele 19:00, la concertul Narcotic Sound ce va avea loc la baza partiei Cozla.

B O A R D E R C R O S S

Snowboardcross(SBX)

Snowboardcross-ul este un traseu amenajat cu diferite obstacole din zapada (trambuline, banane, etc) in care se se gasesc elemente de free-style si viteza.
Traseul este asemanator motocrosului. La start se prezinta concomitent un numar de 4 concurenti care vor lua startul in acelasi timp si se intrec pe lungimea traseului. Din anul 2006 snowboardcrosul este proba olimpica.

Formatul competitiei:
Calificari – timpii din calificari sunt luati in calcul pentru a stabili finalistii.
Finala – 32 de concurenti / 4 pe serie
Proba de sbx se desfasoara dupa sistemul knock-out primii 2 sportivi din 4 se califica mai departe.

Optimi de finala
Sferturi de finala
Semifinale
Finala mica (locurile 5-8)
Finala mare (locurile 1-4)

Competitia va incepe la ora 12, iar inscrierile se fac la adresa de mail danasnowboard@gmail.com, la nr de telefon 0720 815823 si pe 21 ianuarie pana la ora 11.00, la fata locului.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.