h1{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h2{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h3{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h4{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h5{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h6{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h1{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h2{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h3{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h4{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h5{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} h6{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} blockquote{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} li{ font-family:"Oswald", arial, sans-serif;} p{ font-family:"Open Sans", arial, sans-serif;}

„LET’S DO IT ROMANIA” – PIATRA NEAMȚ 24 septembrie 2011

sept. 20th, 2011 | De | Categoria: Evenimente, NOUTATI, Piatra Neamt - orasul verde


Municipalitatea pietreana a incheiat un acord de parteneriat cu Asociatia People to People Romania, in vederea sprijinirii actiunii intitulată „LET’S DO IT ROMANIA„.
“Let’s do it Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa mobilizeze in ziua de 24 septembrie 2011, ziua de curatenie nationala, peste 500.000 de voluntari. Statisticile evenimentului de anul trecut arată faptul ca peste 200.000 de voluntari au participat la curatenia de pe 25 septembrie 2010, din toate cele 41 de judete ale tarii, si s-au strans peste 550.000 de saci de deseuri.
In cadrul actiunii anterioare s-au mobilizat peste 600 de pietreni, care au reusit sa colecteze peste 1000 de saci cu deseuri, din zonele adiacente mun. Piatra Neamt, respectiv malul raului Bistrita(zona Strandul Tineretulu), si masivul Carlomanul, zona Borzoghean, malaul parului Cuiejdi,
Zona Valeni si Cut.
In acest an, pe langa zonele care au fost vizate anul trecut, se vor ecologiza si zonele de pe masivul Cozla si Pietricica.
Societatea Salubritas va pune la dispozitia voluntarilor: mănusi si saci de gunoi.
Cei care doresc sa obtină mai multe informații despre aceasta campanie, o pot face la Biblioteca tinerilor din Pta. Stefan cel Mare(vis-a-vis de Parcul Tineretului), de luni pana vineri intre orele 15 -18 si sambata intre orele 11-14.
Toti cei care se vor implica in actiunea ,,LET’S DO IT ROMANIA’” vor primi diplome de participare.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Scrie un comentariu

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin

© 2018 Viziteaza Piatra Neamt - Primaria Municipiului Piatra Neamt