Tare ca Piatra editia a-7-A, Piatra Neamt, 21-22 iulie 2012

TARE CA PIATRA a ajuns acum la cea de-a 7-a ediţie şi va avea loc în Piatra-Neamț, în weekend-ul 21-22 iulie 2012. Tare ca Piatra este un eveniment de proporţii care se axează pe DOWNHILL, SKATEBOARD, iar din acest an şi pe STREETBALL. Experţii în role şi BMX vor ţine demonstraţii pentru audienţi, încântându-ne cu cele mai hot trick-uri.
De-a lungul anilor, festivalul s-a aflat permanent într-o perfectă simbioză cu cererile şi aşteptările concurenţilor, aşa că premiera acestei ediţii, proba de Streetball, urmăreşte să lărgească orizonturile evenimentului şi să atragă şi sportivii dedicaţi acestui tip de competiţie.
Pentru spiritele încinse de competiţia celor mai buni dintre cei mai buni, atât din ţară, cât şi din vecinătăţi, se va organiza şi un moment de „respiro”, petrecerea Tare Ca Piatra. Evenimentul muzical îi va aduce printre noi pe Șuie Paparude, Dj Gojira, alături de 2 live band-uri locale şi o armată de DJ pregătiţi să zguduie munţii.
Ediţia 2012 a festivalului este organizată de Fundaţia Ileana în parteneriat cu Asociaţia Sportivă SHACK, alături de BURN şi Radio Guerilla, cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamt.
Pentru alte informaţii cu privire la concurs, înscrieri sau orice alte detalii, vizitaţi site-ul oficial al evenimentului, www.tarecapiatra.ro.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.