Romania vs. Islanda la Piatra Neamţ în preliminariile C.E. din 2014Pe 4 noiembrie la Piatra Neamţ reprezentativa de handbal masculin a Romaniei va juca împotriva Islandei primul meci de pe teren propriu în preliminariile Campionatului European din 2014.

Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ începând cu orele 16.00.

Începând cu 24 octombrie, Sala Polivalentă din Piatra Neamţ va fi locul de reunire şi pregătire pentru echipa masculină de handbal a României. După câteva zile de antrenamente, reprezentativa se va deplasa în Slovenia, pentru meciul de debut din grupa a 6-a a preliminariilor, în 31 octombrie. Restul partidelor din grupă sunt programate în 2013, primul cu Belarus, în 3-4 aprilie. Preliminariile se vor încheia în 16 iunie, primele două clasate din fiecare dintre cele şapte grupe obţinând calificarea la turneul final, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, din toate grupele.

Lotul anunţat pentru cele două meciuri este format din următorii jucători:
Portari – Popescu, Ciobanu, Irimuş;
Jucători de câmp – Sabou, Dospinescu, Şimicu, Păiuş, Ramba, Csepreghi, Fenici, Rotaru, Mureşan, Ghiţă, Criciotoiu, Acatrinei, Ghionea, Sadoveac, Novanc, Huba Talas, Iancu.

Turneul final al Campionatului European din 2014 va avea loc între 14-26 ianuarie, în Danemarca.

UPDATE:
Pretul unui bilet va fi de 5 lei si va putea fi achizitionat de la Sala Polivalenta.
Va multmim si va asteptam.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.