26 ianuarie-22 februarie „Luna sporturilor de iarnă” la Piatra Neamț

Incepând cu luna decembrie, iubitorii sporturilor de iarnă îsi fac planuri pentru vacanțe sau mini-vacante pentru practicarea schiului, snowbordului,săniusului,patinajului s.a. Pentru cei care preferă să se distreze mai aproape de casă, Complexul Cozla din Piatra Neamt este o alegere excelentă,iubitorii schiului si nu numai găsind aici pârtii noi, cu instalații de iluminat, de transport pe cablu, telegondolă,tunuri de zăpadă, centru de închiriere, zone de relaxare si promenadă si multe alte surprize.

Noul an aduce celor pasionați de sporturile de iarnă un regal competitional ce include pe lângă clasicele curse de schi,sanii sau snowboard, un eveniment în premieră la Piatra Neamţ respectiv o etapă de campionat naţional de sprint şi canicross. Cursele de sanii trase de câini nordici vor avea loc in perioada 26-27 ianuarie în poligonul Liceului Auto şi pe pârtia Cozla, în intervalul orar 09.00-13.00. Sâmbătă va avea loc o demonstraţie de canicross, iar duminică este programată o minicursă cu sănii dedicată celor mici.

Sirul de evenimente organizate de Complexul de agrement Cozla Parc continuă cu cea de a-IV-a ediție a festivalului „Piatra pe Zapadă” ce va debuta pe 8 februarie la Piatra Neamt.

Sporturile albe se vor afla din nou in prim plan in pe 15 februarie cand are loc o nouă ediție a Cupei „Piatra Neamt”la schi alpin, competitie ce se adresează în special „indragostitilor” de schi.

Sezonul de iarnă 2012-2013 de pe pârtia Cozla isi are ultima reprezentatie rezervată competiției de dual cross snowboard, concursul rezervat „artistilor” si amatorilor de senzatii tari având loc pe 22 februarie.

La baza pârtiei Cozla, atmosfera va fi „încălzită” în fiecare week-end cu DJ, muzica live şi emisiuni live Impact FM în cele mai tari petreceri ale iernii-Cozla Zen Party!

Va asteptam in numar cat mai mare la evenimentele sezonului 2012 – 2013 pe pârtia Cozla din Piatra Neamț!

Update 25.01.2013:

Concursul de sanii trase de caini nordici se amana pentru weekend-ul urmator 1-3 Februarie, din caua lipsei zapezii in Poligonul Auto, unde se desfasoara concursul.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.