Crosul Olimpic Piatra Neamţ

cross.olimpic.piatra.neamt

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, Primăria Piatra Neamţ, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Academia Olimpică Română – filiala Neamt şi de “Sportul pentru Toţi” ii invita pe toti pasionatii de sport si miscare in aer liber de toate varstele la Crosul Olimpic Piatra Neamţ.

Cei care doresc să participe la cros sunt aşteptaţi sâmbătă, 8 iunie, de la ora 9.00, pe strada Dimitrie Iernici la intrarea in curtea Primăriei Piatra Neamţ. In intervalul 09.00- 09.45 vor fi inscrierile urmate la ora 10.00 de startul întrecerii. Alergatorii urmeaza să parcurgă o distanţă de circa doi kilometri pe ruta: Strada Stefan Cel Mare – Strada Eroilor – Stadionul Ceahlaul, punctul de finish al competitiei. La final,toţi participanţii vor primi din partea organizatorilor o diploma cu insemnele olimpice iar primele trei locuri la fiecare categorie de varsta vor primi premii in produse.

Competiţia este organizată de Comitetul Olimpic si Sportiv, Academia Olimpică Română, Filiala Neamţ în parteneriat cu Primăria Municipiului Piatra Neamţ, Direcţia judeteana pentru Sport si Tineret Neamţ, Inspectoratul Scolar Judeţean Neamţ,şi Asociatia Judeţeană “Sportul pentru Toţi” Neamţ.

Concursul se desfăşoară în municipiul Piatra Neamţ pe un traseu accesibil tuturor participanţilor.
Avand in vedere “Ziua Olimpismului” in Piatra Neamt, cu aceasta ocazie vor mai participa în calitate de invitaţi şi persoanele cu disabilităţi, reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale de profil care vor concura pe un traseu special.

Pentru CROSUL OLIMPIC :
Inscrierile: ora 9,00 – 9,45-str.Dimitrie Ernici – langa Primaria Piatra Neamt;

Regulament

– la înscriere, concurenţii vor completa o declaraţie de participare pe propria răspundere de a fi apt pentru efort fizic.
Start : ora 10,00 – str. Stefan cel Mare, în dreptul Primăriei Municipiului Piatra Neamţ;
Traseul : – str.Stefan cel Mare – stadion “Ceahlaul”;
Sosire : – Stadion Ceahlaul in dreptul tribunei oficiale;
Premiere : parcare -tribuna oficială, stadion “Ceahlăul”.

Categorii de vârstă:
(8-10; 11-15; 16-20; 21-30; 31 – 40; 41- 60 şi peste 60 ani).

Pentru PERSOANELE CU DISABILITATI :
Inscrierea concurenţilor: ora 08.30 – 09.00 – în parcarea de lângă tribuna oficiala Stadion “Ceahlaul” ;
– la înscriere, concurenţii vor completa o declaraţie de participare pe propria răspundere de a fi apt pentru efort fizic.
Probele: ora 09.00 – 10.00 – deplasare pe 30 m şi aruncare la ţintă orizontală ;
Alte informaţii şi amănunte cu privire la eveniment se pot obţine de la Direcţia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamţ, telefon 0233/233016, 0233/213069 – persoana de contact, Dabija Lenuta – secretarul Academiei Olimpice Române, Filiala Neamţ, nr.tel. 0745/158970

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.