TARE CA PIATRA, la cea de a 8-a editie: Piatra Neamt 20-21 iulie 2013

TCP8.Piatra.Neamt

Dupa „Zilele orasului Piatra Neamt”, evenimentele verii 2013 continua in luna iulie la „Piatra”, cu cea de-a 8-a ediție a festivalului „Tare ca Piatra„. Ediția de anul acesta se va desfasura în perioada 20-21 iulie si vine cu o serie de noutati. Pe lângă competițiile de Downhill, Skateboard și Streetball, organizatorii au adăugat o a 4-a probă festivalului, cea de Role, care se va desfășura în skatepark-ul amplasat în centrul orașului, pe platoul din Piața Curtea Domnească. Tot în această locație va fi și terenul de basket amenajat pentru concursul de Streetball de către cei de la Sports Arena.

WE TOUR sunt invitații speciali de anul acesta ai editiei – 80 de rideri din toată Europa în turneu la toate contesturile de role/skate/bmx din România.

În cadrul festivalului, vor fi prezenți și maeștrii accesoriilor manuale, unde își vor expune și vinde produsele la târgul HandMade.

Momentul de „respiro” pregatit pentru toți participanții de organizatori va fi un party incendiar într-o locație inedită, unde veti petrece alături de nume grele ale muzicii românești.
Pana atunci, va puteti face „incalzirea” participand pe 6 si 7 iulie la Cozla Music Fest unde Hector Moralez si invitatii sai vor aduce pe Platoul Cozla cea mai „tare” fiesta muzicală a verii.
tare.ca.piatra

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.