Hard Enduro Piatra Neamt 2013

hepn.2013
Intre 10 si 14 septembrie 2013, va avea loc la Piatra Neamt cea de a 3-a editie a concursului international Hard Enduro Piatra Neamt (HEPN), eveniment inclus in calendarul Federatiei Romane de Motociclism.

HEPN 2013 va debuta miercuri, 11 septembrie, când este programat Prologul. Competiţia, impartita din acest an in patru clase de dificultate (Profi, Experti, Hobby si Veterani) se va desfasura timp de trei zile pe trasee enduro de aproximativ 60-70 de kilometri, în munţii din imprejurimile orasului Piatra Neamt. Sâmbătă, 14 septembrie se va încheia cu festivitatea de premiere şi Extreme Party, o mega-petrecere la care vor avea acces inclusiv spectatorii.

Tabara de baza a riderilor va fi localizată în Complexul de Agrement Ştrandul Tineretului, acolo unde vor avea acces şi spectatorii dornici să-i cunoască pe participanţii la concurs.

La start sunt asteptati cei mai buni rideri de hard enduro din tara, precum campionii nationali Ervin Kovacs, Emanuel Rogojan sau Norbert Levente Jozsa, dar si legende internationale ca Graham Jarvis sau Paul Bolton.

Odata cu editia din acest an organizatorii au demarat un proiect deosebit de important pentru comunitatea enduro din Romania: a 3-a editie a HEPN se doreste a fi o editie pilot a unei etape din primul Campionat European de Hard Enduro.

Hard Enduro Piatra Neamt este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Zen World Extreme in parteneriat cu Primaria municipiului Piatra Neamt si SC PERLA INVEST SRL.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.