Mineralia Piatra-Neamţ | 7-10 noiembrie 2013

 

visit.piatra.neamt

Mineralia Piatra-Neamţ

7-10 noiembrie 2013

Muzeul de Istorie şi Arheologie  Piatra Neamţ, vă invită în perioada 7-10 noiembrie 2013 la un eveniment  expoziţional strălucitor.

În acest week-end, holul mare al Muzeului va fi „invadat” de cele mai spectaculoase apariţii din minunata lume a pietrelor naturale. Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, cuarţ roz din Madagascar, jad din Canada, turcoaz din America de Nord, agate din Mexic, lapis lazuli din Afganistan, opal din Australia, malachit din Congo, azurit din Maroc, sidef din Noua Zeelandă, chihlimbar din Marea Baltică.

Bijuteriile, de la inele sau medalioane simple până la coliere şi seturi elaborate sunt confecţionate exclusiv din pietre semipreţioase şi preţioase.

Expoziţia dedicată pietrelor de podoabă prezintă sute de cristale, minerale, obiecte ornamentale, bijuteriilor din pietre naturale.

Vedetele lumii minerale va stau la dispoziţie:

AGAT, AMETIST, CITRIN, CUARŢ, SAFIR, SMARALD, DIAMANT BRUT

OPAL, OCHI DE TIGRU, „PIATRA SOARELUI”, LIZARDIT, JAD, LAPIS LAZULI,   MALACHIT,  ONIX,   JASP,   ACVAMARIN, CALCEDONIE, TURMALINĂ, RODOCROZIT,  TURCOAZ, TOPAZ

METEORIŢI, FOSILE, CORAL, PERLE, CHIHLIMBAR

 

mineralia_piatra.neamt

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.