Schiaza la Piatra Neamt!

ski.2013.piatra.neamt

Sporturi de iarnă la Piatra Neamt

Daca iubeşti sporturile albe, pe muntele Cozla vei gasi in fiecare iarna tot ce e mai bun pentru o vacanța sau mini-vacanta dedicata relaxarii active prin sport!

Pentru cei care preferă să se distreze mai aproape de casă, Complexul Cozla din Piatra Neamt este o alegere excelentă,iubitorii schiului si nu numai găsind aici pârtii noi, cu instalații de iluminat, de transport pe cablu, telegondolă,tunuri de zăpadă, centru de închiriere, zone de relaxare si promenadă si multe alte surprize.

Partia Cozla 1 de dificultate medie (albastra)  are o inclinare medie de 27%, facand din aceasta o destinatie perfecta pentru cei care sunt experimentaţi in practicarea sporturilor de iarna. Lungimea pârtiei este de 965 m, schiorii plecând de la altitudinea de 647 m si ajungand jos la 387 metri, diferenta de nivel fiind de 325 m.

Partia Cozla 2 are o inclinatie mica, fiind perfecta pentru incepatori. Mai mult,lungimea pârtiei Cozla 2 este de 2300 m; partia pleaca de la aceiaşi altitdine de 647 m, avand o diferenţa de nivel de 260 m.

Sporturi extreme

Piatra Neamt este si destinația celor care vor să încerce sporturi extreme. În ultimii ani aici s-au organizat tot felul de evenimente pentru pasionați, precum Festivalul PIATRA PE ZAPADA, sau competitii ca Snow MTB Dual Race, Dual Cross Snowboard. Acestea  se organizeaza in fiecare an la inceputul lunii februarie  pe partia de schi Cozla si includ atat intrecerile sportive (schi, snowboard, mountain bike)   dar si demonstratii ale scolilor de schi, concursuri distractive, spectacole, schi party, etc.

Panorama perfecta pentru seara de Revelion 

iarna.la.piatra.neamt

Dacă ati ajuns în vârf, cu telescaunul, cu telegondola, sau la pas, pe drumul pietruit ce porneşte de langa Parcul Zoo, vă puteti bucura de o panorama perfectă spre toate punctele cardinale.

Daca nu te-ai hotarat inca unde sa-ti petreci noaptea „cea mai lunga” si ti-ai dat seama ca toate pachetele turistice au fost rezervate deja, nu dispera. Ia-ti o haina mai groasa si pune-te pe petrecut, la munte, in aer liber. Daca te-ai saturat de arhicunoscutele concerte din piete si esti in cautarea unei experiente inedite, vino si petreceti vacanta de iarna la Piatra Neamt.

Perla Invest a pregatit pentru  sezonul de iarna 2013-2014  o  oferta speciala:

PACHET CAZARE & SKIPASS

Cazare 2 pers/l noapte + skipass pt 2 pers/2 zile – 250 RON

Cazare 2 pers/2 nopţi + skipass pt 2 pers /3 zile – 400 RON

Cazare 4 pers/l noapte + skipass pt 4 pers/2 zile -450 RON

Cazare 4 pers/2 nopţi + skipass pt 4 pers/3 zile – 700 RON

Skipass-ul include calatorii nelimitate cu telegondola si telescaunul pentru pachete de minim 500 lei se sigura preluarea de la Gara/Autogara si transferul la pârtie, pentru pachete de minim 900 lei se asigura suplimentar si transferul de la aeroporturile lasi si Bacau.Cazarea se face in Ştrandul Tineretului la Casute Malibu , dotate cu TV, satelit, (tel baie cu dus, incalzire individuala , 2 paturi duble (living + dormitor), fierbator, prosoape . Cazarea se poate face si la pensiuni partenere care respectaacelaşi standard de 3* , Grand Hotel Ceahlau 3 * sau la Hotel Central Piaza 4* cu DIFERENŢA DE COST.

Pentru orice informatii legate de Patinoar sau Partia Cozla sau Telegondola sau Telescaun , puteti suna la 0233218008 ( InfoLine Telegondola ) , 0749166640 ( InfoLine Strand ) , 0233217167 ( birouri ) sau ne puteti urmari pe pagina de FB, pagina web www.cozlaparc.ro sau camera web de pe www.jurnalul.ro !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.