Campionatul National de Box – Tineret Sperante Olimpice 2014 | Piatra Neamt, 19-21 noiembrie

box.piatra.neamt.2013

 

Iubitorii boxului vor avea parte astazi si maine, incepand cu ora 15:30 (intrarea liberă) de un adevărat regal pugilistic, Polivalenta pietreană urmând să găzduiască Campionatul National de Box – categoria Tineret Sperante Olimpice 2014 -selectie lot.
 
In perioda 19-22 noiembrie 2013, la Sala Polivalenta din Piatra Neamt, Fundatia „Boxul Nemtean” impreuna cu Federatia Romana de Box si  Primaria Piatra Neamt organizeaza Campionatul National de Box – categoria Tineret Sperante Olimpice 2014 -selectie lot.
 
Scopul acestei competitii este de a selectiona boxerii pentru centrele olimpice de tineret, respectiv lotul reprezentativ al Romaniei la Jocurile Olimpice pentru Tineret de anul viitor.
Fundatia Boxul Nemtean se prezinta la aceasta competitie cu 4 patru boxeri, doi dintre fiind Campioni Nationali ai Romaniei in anul 2013.
 
Competitia va avea parte de invitati de marca:  Leonard Doroftei, presedintele Federatiei Romane de Box, Vasile Cîtea vicepresedintele FRBox si presedintele Asociatiei Arbitrilor de Box din Romania, (Francisc Vastag vicepresedintele FRBox), Relu Auras antrenorul coordonator al tuturor loturilor de box si alti membri marcanti ai Biroului Federal.
 
Piatra Neamt-ul este deci martor al unui spectacol pugilistic de gală, fapt pentru care la Polivalentă sunt aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai boxului, pentru ai încuraja pe cei patru boxeri pietreni, în tentativa lor de a obţine selectia in lotul olimpic 2014.
 
Intrarea este liberă!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.