Week-end „ecvestru” la Piatra Neamt | De joi până duminică, trei concursuri hipice în baza „Virgil Bărbuceanu”

cupa_fer_piatra_neamt_2014

Federatia Ecvestra Romana si Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamt in parteneriat cu Primaria municipiului Piatra Neamt organizeaza, in perioada 11-15 iunie 2014, concursurile de sarituri peste obstacole: Cupa Federatiei Ecvestre Romane, Cupa Municipiului Piatra Neamt si etapa a 2-a de Grand Prix.

Baza hipica „Virgil Barbuceanu” din Piatra Neamt va fi pentru patru zile gazda Cupei Federatiei Ecvestre Romane, Cupei Municipiului Piatra Neamt si etapei a 2-a de Grand Prix la echitaţie.

Competiţiile vor conţine 15 probe de nivel pentru cei circa 100 de calareti si 120 de cai, concursul fiind destinat atât amatorilor cât şi profesioniştilor.

Intrecerile au loc joi si vineri incepand cu ora 11:00, sambata de la ora 10:00 si duminica de la ora 9:00, aducand in competitie cei mai buni cai si calareti din tara.

Premiile acordate in acest an vor fi in valoare totala de peste 25 de mii de lei, la categoriile amatori, cai si calareti debutanti, copii, juniori, tineret, amazoane, nivel E si cai de 5 ani, nivel D si cai de 6 ani, nivel C si cai de 7 ani, nivel B, nivel A, stafeta si echipe. Cupa Federatiei Ecvestre Romane va fi acordata la categoriile copii, juniori, tineret, seniori si echipa.

Fotografii de la editia de anul trecut puteti vedea AICI

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.