Patinoarul artificial din Ștrandul Tineretului deschide sezonul de iarnă 2014-2015 la Piatra Neamț

partia.cozla.piatra.neamt

Iubitorii sporturilor de iarna primesc un cadou înainte de Ziua Natională a României !

Societatea Perla Invest va lansa oferta pentru Sezonul de Iarnă 2014-2015 la Piatra Neamț sambătă, 29 noiembrie odată cu redeschiderea Patinoarului Artificial din Strandul Tineretului. Conditiile oferite de gheata din incinta patinoarului sunt excelente.

In acest weekend prelungit Perla Invest ofera o surpriza iubitorilor patinajului prin faptul ca familiile vor beneficia de pachete speciale! Aceste promotii vor exista si in alte zile din luna decembrie, anuntate in prealabil !

Stocul de patine este într-o cantitate suficientă pentru toate vârstele. Pe tot parcursul zilei va exista un ambient muzical, iar seara veți fi răsfățați cu jocuri de lumini. Clientii pot servi un ceai sau o ciocolata calda la o cafenea si un chiosc special amenajate in proximitatea patinoarului.

Ca si anul trecut, Tom si Jerry vor încânta copiii prezenți în patinoar cu momente distractive.

Programul de functionare este de luni până duminică, intre orele 10-22

Tarifele pentru sezonul 2014-2015 sunt :

• 10 lei /adult si 5 lei/copil pentru intrare ( sesiune de 90 min)

• 5 lei Pret Unic la inchiriere patine (sesiune de 90 min )

Pentru familii a fost pregatit un pachet special pentru week-endul 29-30 Noiembrie si pentru ziua de 1 Decembrie :

1 adult +1 copil: 20 lei ( intrare + inchiriat patine – sesiune de 90 min);

2 adulti +2 copii: 35 lei ( intrare + inchiriat patine – sesiune de 90 min ).
Promotia este valabila numai pentru familii care cumpara bilet de intrare si inchiriaza patine !!

In acest sezon continuă promotia comuna cu Mc Donald’s Piatra Neamt : la fiecare bilet de adult sau copil de intrare la Patinoar veti primi o placintă gratuit , si invers, prin cumpararea unui meniula Mc Donald’s veti primi un voucher cu reducere de 50 % la biletul de intrare la Patinoar (adult sau copil ). Reducerea nu este valabila pentru inchirierea de echipament sportiv, respectiv patine!

Telegondola și Telescaunul pregătite pentru noul sezon de iarnă !

Totodată a fost finalizată cu succes revizia anuală a instalatiilor de Telegondola si Telescaun , fapt care permite reluarea activității de bază , transportul cu telegondola pe Muntele Cozla si cu telescaunul, pe pârtia de schi Cozla 1!.

Programul cu Publicul in perioada 24 noiembrie – 10 decembrie va fi :
Luni–Joi: 12:00-20:00
Vineri–Duminica: 10:00-22:00

Promoțiile continuă !!

Continuă Promotia pentru Copii la Telegondolă, in weekend copiii au ocazia să urce cu telegondola si să se joace gratuit în Cozla Kids Igloo dacă parintii lor cumpără două bilete in valoare de 40 lei! Din 15 decembrie, printr-un parteneriat cu Centrul pentru Cultură „Carmen Saeculare”, acest loc de joacă va deveni Oraselul Copiilor, asa cum era odată: muzică , colinde , cadouri , Mos Crăciun si multe surprize!

Celelalte promotii rămân valabile : pret special pentru pensionari din Piatra Neamt : 10 lei dus-intors de luni pana vineri , gratuitate pentru pensionari in ultima miercuri a fiecarei luni , promotia comuna cu Mc Donald’s Piatra Neamt ( un sandwich gratuir pentru fiecare bilet de 20 lei la telegondola ) si reducere 50% la o cafea la cafeneaua Old Town Caffe de la parterul cladirii plecare telegondola pentru fiecare bilet de 20 lei la telegondola , o cafea , un ceai sau o cana de vin fiert la doua bilete de 40 lei la Restaurantul Popasul Haiducilor !

Ofertă cu 50 % reducere pentru abonamentul pe tot sezonul de iarnă 2014-2015!

Atentie! Pentru acest sezon se oferă posibilitatea iubitorilor de ski &snowboard să cumpere un abonament pe tot sezonul de iarna 2014-2015, cu intrari nelimitate cu pretul de 1.500 lei , practic un discount de 50 % ! Acest preț este valabil până la data de 12 Decembrie !

Preturile pentru Partia Cozla 1 vor fi anunțate în curând.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.