TARE CA PIATRA #12 | 22-23 IULIE 2017 | PIATRA-NEAMT


In perioada 22-23 iulie, în Piatra-Neamț se va desfasura o noua editie a festivalului favorit al practicanții sporturilor extreme din Romania: TARE CA PIATRA .


Pentru cei peste 300 de participanti inscrisi, cea de a 12 ediție a festivalului TARE CA PIATRA vine cu noutăți pentru toate secțiunile:
– in proba de DOWNHILL au fost adăugate portiuni si elemente noi, segmente mai late, plus o zona de start complet modificata; un traseu cu flow, foarte distractiv, prietenos cu amatorii, dar tehnic pe alocuri.


Lungime:1.7km;
Dificultate: mediu-hard;
Înclinație medie: 27%;
Diferență nivel: 263m.


Proba de Cross-Country XC din cadrul Tare ca Piatra se desfasoara in ziua de 23 iulie (duminica) si include 2 curse: Hobby si Expert. Traseele se afla pe Munții Cozla și Cârlomanul, și au o lungime de aproximativ 12km pentru Hobby, respectiv 21 km pentru Expert. Terenul este alcătuit din drum pavat cu piatră cubică, drum forestier, poteci și teren accidentat. Întreg traseul va fi semnalizat (indicatoare de direcție, de dificultate și avertizare/anticipație) și marcat cu bandă si vopsea. De asemenea, vor fi amplasate puncte de hidratare, prim-ajutor și check-point- uri.


Traseul are 2 variante, pentru ambele categorii de concurs


Hobbylungime aprox. 14km
Expert lungime aprox. 21km


Parcurgerea ambelor trasee ofera priveliste spectaculara asupra imprejurimilor: Muntii Cozla, Carlomanul, Pietricica, Cernegura, intregul oras, raul Bistrita, lacul Batca Doamnei, la orizont – crestele Carpatilor Orientali si Muntele Ceahlău.


SKATEPARK: incepand cu aceasta editie, probelor de skatepark li se alatură si un concurs de trotinete.
De acum obișnuita petrecere Tare Ca Piatra organizata să răcorească spiritele încinse după două zile de întreceri se va face auzita sâmbătă, 22 iulie 2017, ora 22:00 in Ștrandul Tineretului și îi va avea ca invitați pe: MACANACHE, EVOLVE, DJ KAMAL,SKINNY, MATEO.


TARE CA PIATRA 11 – Official After Movie from tarecapiatra on Vimeo.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.