Harta interactivă a calității drumurilor din România

Romania-road-quality-map


Dacă v-ați planificat să faceți o excursie la Piatra Neamț sau fie aveți de făcut un drum cu mașina în zona Neamțului această hartă interactivă vă poate fi de folos dacă nu sunteți foarte familiarizați cu cu starea drumurilor dintr-o anumită zonă a României.


O hartă interactivă care vă arată calitatea drumurilor din România este acum valabilă pe Enjoymaps.ro.Informația vine de la șoferi, forumuri despre infrastructură precum Construim-Romania.ro și PeUndeMerg.ro.


Drumurile care apar pe hartă au diferite culori ce reflectă starea lor actuală.
Astfel, cu Albastru (1) sunt reprezentate drumurile cu o calitate excelentă, cu Verde (2) – drumurile cu o calitate bună, cu Portocaliu (3) – drumurile acceptabile iar cu Roșu (4) – drumurile rele, cu multe gropi sau neasfaltate. Combinații de calitate a drumurilor (12, 13 etc.) au primit tronsoanele care se află în lucru sau în curs de reabilitare, având pe parcursul lor sectoare de drum diferite (de ex. 14 – sector de drum excelent cu porțiuni rele sau neasfaltate). Ele sunt reprezentate prin linii punctate, de culoarea calității superioare.

Comentariile sunt închise.